18 Haziran Pazartesi Günü Aksaray Üniversitesi heyeti tarafından ilçemizde yapılan incelemeler bugün tarihli aksaray gazetelerinde yayınlandı.
18 Haziran Pazartesi Günü Aksaray Üniversitesi heyeti tarafından ilçemizde yapılan incelemeler bugün tarihli aksaray gazetelerinde yayınlandı.
Konu HAKAN SERIN tarafından (21.06.2012 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir.
Memlekete Hayirli olur insallah bizimde üniversitemiz olur Emegi Gecenlerden Allah Razi olsun Devamini Bekleriz:icon23:![]()
"Ya Rabbi, Senden Ne Gelirse Makbulümdür. Hoştur Bana Senden Gelen, Ya Hıl'at ü Yahut Kefen; Ya Taze Gül, Yahut Diken, Lütfun da Hoş, Kahrın da Hoş.
bunlar böyle resımlerde kalmasa ne güzel olur ne zaman faaliyete geçecek nüfus bitti, öğrenci kalmadı yazık ağaçörene ve geleceğine .....bunlarda resımde kalacak..
AĞAÇÖREN’E BİR MESLEK YÜKSEK OKULU KESİNLİKLE AÇILACAK..
BUGÜN OLMAZ İSE YARIN AÇILACAK, MEMLEKETİM İÇİN BU GEREKLİ...
YILMAK YOK, VAZGEÇMEK YOK, HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK...
17-19 EKİM 2012 TARİHİNDE "ULUSLARARASI YÜKSEKÖĞRETİM SEMPOZYUMU" AKSARAY ÜNİVERSİTESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK. BU SEMPOZYUMA KATILMAK İÇİN BİLDİRİ HAZIRLIYORUM. BU KONUYU ÖZELLİKLE BU PLATFORMDA BİZZAT KENDİM DE DİLE GETİRECEĞİM. TEMENNİM BU SEMPOZYUMA KADAR AĞAÇÖRENE YÜKSEKOKUL AÇILMA KARARININ ALINMASIDIR.
SEMPOZYUM SAYFASINI (http://ihes2012.aksaray.edu.tr/) İNCELERSENİZ, SOSYAL PROGRAM KAPSAMINDA AKSARAY İLÇELERİNİ TANITICI BİR GEZİ PROGRAMININDA MEVCUT OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ. NE YAZIK Kİ AĞAÇÖREN DIŞINDAKİ TÜM İLÇELER SEMPOZYUMDA GEZİ PROGRAMINDA YER ALMAKTADIR. NEDEN?
AĞAÇÖRENE BİR YÜKSEK OKUL AÇILMASI VE MEMLEKETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE...
YRD.DOÇ.DR. SAMİ ACAR
GAZİ ÜNİVERSİTESİ
Memlekete Hayirli olur insallah bizimde üniversitemiz olur.Emegi Gecenlerden Allah Razi olsun...
arkadaslar bizim ilçemizede inşallah bir yuksek okulun acılması için adımlar atıldı atılıyor.yuksek ogrenım sempozyumunu düzenleme komıtesi baskanı sayın profor doktor süleyman yılmazdır.süleyman hoca aynı zamanda egitim fakultesının dekanıdır ve 1991 yılındada mehmet akıf ersoy lisemizde ögretmendi.sagolsun kendisini belediye baskanımız kalabalık bir heyetle ilçemizde bir gün misafir etmiştir( gecen hafta perşembe günü)ilçemiz adına büyük kazançtır okul noktasında.sempozyuma katılım büyük ve genış belediye baskanımızda yaklaşık yuz elli kişilik heyete yemek ikram edecektir ve süleyman hocaya birde otobus tahsisi sözü verilmiştir gelen misafirlerin kapadokya gezisi için.ilçemizede davet edilmişlerdir ben konuyu yakınen takıp ediyorum şahsım adına belediye baskanımızda zaten orada olacagını ifade etmiştir.onur heyetınde milli egitim bakanı yök başkanı tobb birliği başkanı meclis baskan vekili mehmet saglam gibi isimleri aksaray ilimiz misafir edecektir bilgilerinize saygılarımla
SAYIN ÜNAL GÖRGÜLÜ, PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
SEMPOZYUM DÜZENLEME KOMİTESİ BAŞKANI PROF.DR. SÜLEYMAN YILMAZ, AĞAÇÖREN'DE DE ÖĞRETMENLİK YAPMIŞ DEĞERLİ BİR HOCAMIZ, BUNU BİLİYORUZ. SEMPOZYUM DUYURUSUNU EMAIL İLE ATTIĞINDA İLK SÜLEYMAN HOCA İLE TEMASA GEÇEN BEN OLDUM SANIRIM. ANCAK, BU SEMPOZYUMA AĞAÇÖREN BELEDİYESİ DE DESTEK VERİYOR İSE NEDEN "AĞAÇÖREN" ADI GEÇMİYOR SEMPOZYUMUN HİÇBİR SAYFASINDA. EN AZINDAN SOSYAL PROGRAMDA AKSARAY'IN DİĞER İLÇELERİ GİBİ AĞAÇÖREN İLÇESİNİN DE ADI GEÇMELİYDİ.(BURADA BİR DÜZELTME YAPAYIM SPONSORLAR SAYFASINDA BELEDİYEMİZİN ADI YER ALMAKTA, ETKİNLİKLERDE YOK) AYRICA, BU SEMPOZYUM ULUSLARARASI BİR SEMPOZYUM VE ÜST DÜZEY BÜROKRATLARIN KATILACAĞI BİR SEMPOZYUM. BU İLÇEMİZİN TANITIMI AÇISINDAN BİR FIRSATTIR, BUNU İYİ DEĞERLENDİRMEK GEREKİR.
HİÇBİR ŞEY İÇİN GEÇ KALINMIŞ DEĞİLDİR, SEMPOZYUM SIRASINDA DA TANITIM AMAÇLI ETKİNLİKLERDE BULUNABİLİR. ÖZELLİKLE BU DÖNEMDE YÜKSEKOKUL İÇİN ÇOK İSTEKLİ VE HEVESLİ OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK AÇISINDAN DA ÖNEMLİ...
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER...
YRD.DOÇ.DR.SAMİ ACAR
emeği geçen herkezden allah razı olsun öncelikle bu konuda allah belediye başkanımızın yardımcısı olsun inşallah emeğinin karşılığını alır
ilçemize hayırlı ugurlu olsun inş bu calısmaların devamı gelır...
Yer imleri