18 Haziran Pazartesi Günü Aksaray Üniversitesi heyeti tarafýndan ilçemizde yapýlan incelemeler bugün tarihli aksaray gazetelerinde yayýnlandý.
18 Haziran Pazartesi Günü Aksaray Üniversitesi heyeti tarafýndan ilçemizde yapýlan incelemeler bugün tarihli aksaray gazetelerinde yayýnlandý.
Konu HAKAN SERIN tarafýndan (21.06.2012 Saat 19:44 ) deðiþtirilmiþtir.
Memlekete Hayirli olur insallah bizimde üniversitemiz olur Emegi Gecenlerden Allah Razi olsun Devamini Bekleriz:icon23:![]()
"Ya Rabbi, Senden Ne Gelirse Makbulümdür. Hoþtur Bana Senden Gelen, Ya Hýl'at ü Yahut Kefen; Ya Taze Gül, Yahut Diken, Lütfun da Hoþ, Kahrýn da Hoþ.
bunlar böyle resýmlerde kalmasa ne güzel olur ne zaman faaliyete geçecek nüfus bitti, öðrenci kalmadý yazýk aðaçörene ve geleceðine .....bunlarda resýmde kalacak..
AÐAÇÖREN’E BÝR MESLEK YÜKSEK OKULU KESÝNLÝKLE AÇILACAK..
BUGÜN OLMAZ ÝSE YARIN AÇILACAK, MEMLEKETÝM ÝÇÝN BU GEREKLÝ...
YILMAK YOK, VAZGEÇMEK YOK, HERKES ELÝNÝ TAÞIN ALTINA KOYACAK...
17-19 EKÝM 2012 TARÝHÝNDE "ULUSLARARASI YÜKSEKÖÐRETÝM SEMPOZYUMU" AKSARAY ÜNÝVERSÝTESÝNDE GERÇEKLEÞTÝRÝLECEK. BU SEMPOZYUMA KATILMAK ÝÇÝN BÝLDÝRÝ HAZIRLIYORUM. BU KONUYU ÖZELLÝKLE BU PLATFORMDA BÝZZAT KENDÝM DE DÝLE GETÝRECEÐÝM. TEMENNÝM BU SEMPOZYUMA KADAR AÐAÇÖRENE YÜKSEKOKUL AÇILMA KARARININ ALINMASIDIR.
SEMPOZYUM SAYFASINI (http://ihes2012.aksaray.edu.tr/) ÝNCELERSENÝZ, SOSYAL PROGRAM KAPSAMINDA AKSARAY ÝLÇELERÝNÝ TANITICI BÝR GEZÝ PROGRAMININDA MEVCUT OLDUÐUNU GÖRECEKSÝNÝZ. NE YAZIK KÝ AÐAÇÖREN DIÞINDAKÝ TÜM ÝLÇELER SEMPOZYUMDA GEZÝ PROGRAMINDA YER ALMAKTADIR. NEDEN?
AÐAÇÖRENE BÝR YÜKSEK OKUL AÇILMASI VE MEMLEKETÝMÝZ ÝÇÝN HAYIRLI OLMASI DÝLEÐÝYLE...
YRD.DOÇ.DR. SAMÝ ACAR
GAZÝ ÜNÝVERSÝTESÝ
Memlekete Hayirli olur insallah bizimde üniversitemiz olur.Emegi Gecenlerden Allah Razi olsun...
arkadaslar bizim ilçemizede inþallah bir yuksek okulun acýlmasý için adýmlar atýldý atýlýyor.yuksek ogreným sempozyumunu düzenleme komýtesi baskaný sayýn profor doktor süleyman yýlmazdýr.süleyman hoca ayný zamanda egitim fakultesýnýn dekanýdýr ve 1991 yýlýndada mehmet akýf ersoy lisemizde ögretmendi.sagolsun kendisini belediye baskanýmýz kalabalýk bir heyetle ilçemizde bir gün misafir etmiþtir( gecen hafta perþembe günü)ilçemiz adýna büyük kazançtýr okul noktasýnda.sempozyuma katýlým büyük ve genýþ belediye baskanýmýzda yaklaþýk yuz elli kiþilik heyete yemek ikram edecektir ve süleyman hocaya birde otobus tahsisi sözü verilmiþtir gelen misafirlerin kapadokya gezisi için.ilçemizede davet edilmiþlerdir ben konuyu yakýnen takýp ediyorum þahsým adýna belediye baskanýmýzda zaten orada olacagýný ifade etmiþtir.onur heyetýnde milli egitim bakaný yök baþkaný tobb birliði baþkaný meclis baskan vekili mehmet saglam gibi isimleri aksaray ilimiz misafir edecektir bilgilerinize saygýlarýmla
SAYIN ÜNAL GÖRGÜLÜ, PAYLAÞIMINIZ ÝÇÝN TEÞEKKÜRLER.
SEMPOZYUM DÜZENLEME KOMÝTESÝ BAÞKANI PROF.DR. SÜLEYMAN YILMAZ, AÐAÇÖREN'DE DE ÖÐRETMENLÝK YAPMIÞ DEÐERLÝ BÝR HOCAMIZ, BUNU BÝLÝYORUZ. SEMPOZYUM DUYURUSUNU EMAIL ÝLE ATTIÐINDA ÝLK SÜLEYMAN HOCA ÝLE TEMASA GEÇEN BEN OLDUM SANIRIM. ANCAK, BU SEMPOZYUMA AÐAÇÖREN BELEDÝYESÝ DE DESTEK VERÝYOR ÝSE NEDEN "AÐAÇÖREN" ADI GEÇMÝYOR SEMPOZYUMUN HÝÇBÝR SAYFASINDA. EN AZINDAN SOSYAL PROGRAMDA AKSARAY'IN DÝÐER ÝLÇELERÝ GÝBÝ AÐAÇÖREN ÝLÇESÝNÝN DE ADI GEÇMELÝYDÝ.(BURADA BÝR DÜZELTME YAPAYIM SPONSORLAR SAYFASINDA BELEDÝYEMÝZÝN ADI YER ALMAKTA, ETKÝNLÝKLERDE YOK) AYRICA, BU SEMPOZYUM ULUSLARARASI BÝR SEMPOZYUM VE ÜST DÜZEY BÜROKRATLARIN KATILACAÐI BÝR SEMPOZYUM. BU ÝLÇEMÝZÝN TANITIMI AÇISINDAN BÝR FIRSATTIR, BUNU ÝYÝ DEÐERLENDÝRMEK GEREKÝR.
HÝÇBÝR ÞEY ÝÇÝN GEÇ KALINMIÞ DEÐÝLDÝR, SEMPOZYUM SIRASINDA DA TANITIM AMAÇLI ETKÝNLÝKLERDE BULUNABÝLÝR. ÖZELLÝKLE BU DÖNEMDE YÜKSEKOKUL ÝÇÝN ÇOK ÝSTEKLÝ VE HEVESLÝ OLDUÐUMUZU GÖSTERMEK AÇISINDAN DA ÖNEMLÝ...
EMEÐÝ GEÇENLERE TEÞEKKÜRLER...
YRD.DOÇ.DR.SAMÝ ACAR
emeði geçen herkezden allah razý olsun öncelikle bu konuda allah belediye baþkanýmýzýn yardýmcýsý olsun inþallah emeðinin karþýlýðýný alýr
ilçemize hayýrlý ugurlu olsun inþ bu calýsmalarýn devamý gelýr...
Yer imleri