Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası
    Kıdemli Üye
    Yer
    Aksaray
    Teşekkür
    149
    Aldığı Teşekkür
    447

Standart AĞAÇÖREN SANAYİ SİTESİ

Ağaçören Belediye Başkanlığımızla Sanayi Kooperatif Başkanlığının ortak gayretleri, çabaları sonucunda ilçemize Bilim Teknoloji Ve Sanayi Bakanlığınca 2012 Yılı için 1.000.000 TL (Birmilyon TL) (Bir Trilyon) Ödenek para ayrılmıştır, tahsisi yapılmıştır. İlçemize ve sanayi esnafımıza hayırlı olsun. Sanayi inşaat yapımı bu yıl başlayacaktır.
    Ekli Resimler Ekli Resimler  

2. Facebook Adınla Yorum Yap

Üye
    Yer
    rusya moskova
    Teşekkür
    25
    Aldığı Teşekkür
    67

hayirli olsun simdiden memleketimize yeri konusun da bir bilgi var mi?

Yeni Üye
    Teşekkür
    0
    Aldığı Teşekkür
    32

cok guzel olur agacoren icin faydali olur

Yeni Üye
    Teşekkür
    4
    Aldığı Teşekkür
    90

sanayi sitesi projesi ilçemize hayırlı olur inşallah,sanayi esnafının marangozu,demircisi tamircisi,kaportacısı bu proje hakkında detaylı bilgilendirilmeli,görüş ve öneri karşılıklı bir istişare şekilde paylaşılmalı,yeri iyi seçilmeli,doğal yaşam alanları az ilçemizin bu yaşam alanları korunmalıdır....

Üye
    Teşekkür
    0
    Aldığı Teşekkür
    59

evet arkadaşlar belediye başkanımız fırat salmandan sordum başkan bey agacören sanayi sitesi yapımı için sanayi bakanlıgınca halk bankasına 2012 yılında inşatına başlanmak üzere eski parayla bir trilyon ödenegin geldiğini ve bu yıl inşallah agacören camili kasabası arasında sanayi yapımı için alınan 70000 metre kare alana kazmanın vurulacagını söyledi.ilçemizle kasabamız arasına yapılacak sanayi sitesinin ilçemize kasabamıza ve çevremize hayırlırlara vesile olmasını diliyorum.ayrıca başkan bey yirmi yıldır başlamayan göletinde bahar ayıyla birlikte ihaleesinin yapılacagını ve bu yıl çalışmanın başlayacagını ifade etti.çok amaçlı salonun zaten temeli atıldı dedi inşallah ikibin on ikiyılında çalışmaların artarak devam edecegine ben inanıyorum bekleyıp görecez hep beraber. ama yaygaracılık yapanlar ankarada almanyada üç beş kişiyi yönetemeyip agacören elden gidiyor diye yırtınanlar bakalım agacören için ne yapacaklar yüksek okul inşaatı yapılacak yurt yapılacak memlekete boş boş yazı yazmayı bırakıp onun bunun hakkında memlekete yapaılacak hizmetlere katkı yapsınlar yazı yazmak bedavadan ama hizmete gelince kimse yok meydanlarda. boş laflarla feceymiş bilmem tvitırmış bunları gecinde yuksek okul yaptırma dernegi kuruldu inşaat için yardım yapmayı deneyin herkese saygılar.

Üye
    Yer
    almanya
    Teşekkür
    0
    Aldığı Teşekkür
    41

Ünal kardesim seni taniyamadim ve sen kimlerdensin bilmiyorum ama sunu söyleyim yazdigin tüm kelimelerin hepsine fazlasiyla katiliyorum. Su bir gercek, lütfen kimse yanlis anlamasin bizim memleketimiz üc dil bileninide, üniversite ögretmeninide basa gecirmistir amma velakin simdiki baskanin tek sanssizligi zamaninda yapilamamis yatirimlarin 20 sene öncesinden yapilacak seylerin yapilamamasi ve zaten hersey elden gitmisken Agacören nüfus vermeye basladigi zamanda bu baskanin basa gecmesidir, bence bundan daha iyisini inanin arasanizda zor bulursunuz, Adamda acayip ber memleket sevdasi var. Lütfen o insana her konuda yardimci olun. Bundan sonra Agacörenden cikacak baska bir aday ve adaylarin ne yapabilecegini düsünüyorsunuz? Elinde bir asami olacagini veya havadan zembille paralarmi inecegini havadan Agacörene fabrikalarmi düsünüyorsunuz. Herseyden önce yüzde 65 ve 73 oy almis bir insani yargiladiginizi düsünün: egerki bu insan kötü olsaydi yönetimde beceriksiz olsaydi kesinlikle ikinci dönem secilmezdi. Lütfen elnizdekinini degerini bilin kendi secdiginiz insan kalpten yürekten destek verin. saygilarimla.

Yeni Üye
    Teşekkür
    18
    Aldığı Teşekkür
    7

ALLAH RAZI OLSUN ...

Üye
    Teşekkür
    0
    Aldığı Teşekkür
    59

himmet kardeş hani yazdıklarımla birisini yada birilerini karalamak yada kollamak degil sadece bakıyorum kimi face kimisi tvitter bilmem bir diğeri neler neler şimdi bunlar agacöreni düşünüyor yatıp kalkıp o zaman secime ne kaldı çok düşünen ben daha iyisini yaparım diyen varsa buyursun gelsinde millet sandıkta ne kadar degerleri var verecegi oyla degerlendirsin gerçi toplasan bir elin parmaklarını gecmezde yapılan haksızlıga insan dayanamıyor.habib efendi fırat başkanın bir numaralı garibanıydı daha öncedende ramazan başkanın adamıydı bakıyorum internet baglantısı var yazıyor ha bire. hazim beye bakıyorum babası ilçede başkan allah razı olsun senin gibi çalışanı gelmedi diye yemin ediyor.amahesaba katmadıkları bazı şeyler var fırat başkandan önce ilçede akmayan sular toplanmayan çöpler çalışmayan araç gerecler çalışmayan disiplini olmayan bir belediye maaşlarını alamayan personel alacakları ödenmeyen esnaflar kredisi bitmiş bir belediye arkadaşlar başkan ilkinde ilçede yaşayan hatta o zaman yaşamayanlarda oy veriyorlardı vatandaşların dörtte üçünün destegiyle secildi ikincisinde ise diğer iki adayın toplamından yüz oyda fazla alarak secildi. hal böyle iken bakıyorum felaket tellalları durumdan menmun degil.oysa çagırsa başkan bunları ertesi gün lehine gececk tipler ama başkan bu tip insanlara deger vermez.onlarda ancak böyle egolarını tatmın ediyorlar demekki.olacak be başkan meyveli agac taşlanırmış yiyecegi kadar alsa yine iyi bunlar dallarını kırmak için ugraş veriyorlar fazlası haram bilmiyorlar.kimi evi var diye kimi traktör aldı diye kimisi arabası var diye şikayet ediyor başkan olmadan yoktuya.başkanın hem insan hemde altın sarrafı oldugunu unutuyorlar.sen işine hizmetine devam et başkan ne motivasyonun boz ne moralini bizler destegimizi artirarak devam ettiricez hemde hiç bir menfaat beklemeden allah yar ve yardımcın olsun.herkese saygılar.

Kıdemli Üye
    Teşekkür
    111
    Aldığı Teşekkür
    155

hayirli olsun
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin.

Yaşamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir;akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur.

Yeni Üye
    Teşekkür
    0
    Aldığı Teşekkür
    11

ağaçörenimiz adına çok hayırlı olur inşallah..ancak sanayi sitesinin yeri konusunda birtakım çekincelerim var..ayrıca A101 adlı toptan satış yapan market zincirinin bir halkası da ağaçörenimize,Başkanımızın çabaları sonucu kazandırıldı...yalnız,bazı bencil esnaf müsveddeleri,kendi aralarında imza toplayıp,bu marketin gelmesini engellemek istemekteler..başkanımızdan rıcam,bu kişileri ciddiye almamalarıdır...15 tl'lik zeytinyağını 21 tl'ye satanlar,A101'i istememekte haklılar.

Sayfa 1/2 12 SonSon