sizce kanaldaki butun arkadaşlar
sizce kanaldaki butun arkadaşlar
Bence uyugundur
İnanmayan bir gönül, içinde kuş bulunmayan bir kafese benzer. ABDÜLKADİR GEYLANİ
Ben ilk duydugumda garipsemistim. Bence uygun degildi. Simdi biraz daha ilimliyim. Kimine gore uygun kimine gore degil... Ve artik olan olmus. Hayirli olsun...
Bu arada isteyen yine istedigi isim soyisimle uye oluyor. Oda ayri konu. Onu onlemekte zor. Onun onune gecmek icin nufus kagidi fotokopisi sarti getirilmeli :-)
Neyse boyle guzel...
bence gayet iyi olmuş elinize sağlık
alısamadım meroglu nıkım daha iyiydi ismimin kısaltılmasıydı meroglu...
en güzeli böyle oldu yani adı soyadı kimin ne oldugu maske düsmeli ve her sey alenen olmamlı saklambaç oynar gibi olmamalı kimin ne oldugu bellli olmalı ve bu düsünceye ben katılıyorum çok güzel olmus elinize saglık bence gizlenen yüzler meydana çıkmalı saygılar ..
Böyle bir anket önceden yapilmaliydi,ve sonuca göre hareket edilmeliydi,malisef bizde isler biraz tuhaf oluyor
Gizlenen yuzler meydana cikmaaaaz... Yuzunu gizleyenler cikipta ben obur sitede buydum demez.... Bu sistem daha saygin ve daha olgun bir site goruntusu verir, birazda yapmacik. Cunku insanlar birbirlerini tanidigi zaman tartisma ortamlari pek hararetli gecmez. Genelde biribirlerini taniyan insanlar gercek fikirlerini birbirlerine yansitmayabilirler yada yorum yazmalar...
Neyse, gizlenen yuzler ortaya ciksin denilmiste bende cikmaz demek icin gelmistim. Fazla uzatmayim... Saygilar...
hemde cok iyi oldu zaten bastan beri anlamis degildim
Yer imleri