senı profil resmıne cevırdım:5:
ahhahahhahha bende seni :tamam-yapma:bu icona cevirirdim :P)))
allah fırsat vermesiin ozaman ne sana ne bana sıhırlı deynek ucundan bıle gözterılmesın:teslimim:
TÜrkİye nİn ekonomİsİnİ gÜÇlendİrİrdİm
Turkiyem vatanim daha iyi yerlerde ve dunyada konusulan ulke olmasini isterdim, vatandasi gurbet ellere gitmeye degilde vataninda hizmet etmesini isterdim, daha iyi kosullarda vatandasina hizmet vermesi isterdim, suan hizmetler guzel ama daha da iyi olmasini istiyorum, allah utandirmasin.
1-Edmondo De AMICS “Türkün şevkat ve insaniyet duygusunu inkar mümkün değildir.
2-Mete HAN, Hun Hükümdarı “Nerede bir Türk varsa, orayı kalbinden seveceksin.”
3-PIERRE LOTİ “Türk asillerin asilidir. Yapma olmayan, gösterişi bulunmayan bu pek yüksek soyluluk ona, tabiatın hediyesidir.
4-IBN HASSUL “Bütün milletler içinde cesaret ve secaatte Türklerden daha ileride olan ve büyük amaçları elde etmek uğrunda daha ileri gidebilen bir millet yoktur. Allahu teala onları arslan suretinde yaratmıştır…
tsk yorum icin keske oyle olsayidi ama artik binde bir ihtimal gibi gozukuyor biz artik her iki taraftada yabanciyiz ve avrupadada turkuyedede yabanci muamelesi goruyoruz bunuda unutmamak lazim ama yinede turkuye icin herseye deyer diyoruz ve asla turkuyeden vaz gecemiyoruz :icon_shadeicon_s:
hiç bişeye dokunmaz olduğu gibi bakmayı severdim
Yer imleri