16-19 Mayıs Aksaray Tanıtım Günleri
16-19 Mayıs Tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Aksaray ın ve çevresinin yöresel değerleri , kıyafetleri, yemekleri ve el ürünleri bölgelerinde çıkan yer altı yer üstü madenleri , Aksaray ın ve çevresinin yetiştirdiği her alan da ki ürünlerin sergileneceği tanıtım günlerinde bizde Ağaçören olarak elli metre kare Ağaçörenimize ait stant da yerimiz alarak değerimiz olan cevizimizin ikramını ve tanıtımını yapacağız. Cevizin paketlenmiş, çerez olarak , tatlı çeşitleri olarak, ceviz ezmesi olarak, cevizimizi reçel olarak misafirlerimize katılımcılara ikram ederken son yıllarda ilçemizde ceviz yetiştiriciliğine hız verirken tanıtımına katkıda bulunacak konuyla ilgili toplantı dün itibariyle tanıtım organizasyonu yapacak olan yön grup yetkilileriyle Belediye Başkanımız Fırat SALMAN ve Kamu Kurum Ve kuruluşlarının Müdürleri Sivil toplum örgütleri ve esnaflarımız tarafından oluşan bir heyetle yapıldı. Ayrıca o tarihte ilçemizden gitmek isteyen vatandaşlarımızda belediyemizin otobüsleri hazır tutulacağı ifade edilirken tüm hemşerilerimiz 16 Mayıstaki, 3 Bakanımızın katılımıyla açılacak olan tanıtım gününe bekliyoruz. Saygılar.
Fırat SALMAN
Ağaçören Belediye Başkanı
Yer imleri