Sayfa Internet'ten Türkiye'ye ücretsiz telefon edin, çok kolay hemen tıklayın.. geri dön Güven Nedir Sorusuna Cevap Arıyor
İNSANLARA KARŞI DUYDUĞUMUZ GÜVENSİZLİK NEDENDİR DİYE DÜŞÜNÜYORMUYUZ, ACABA
KENDİMİZE NEDENLERİNİ SORUYORMUYUZ,GENELDE YARGSIZ İNFAZLAR VERİYORUZ DEĞİL Mİ. GÜVEN:
Bu kelime bize neyi çağrıştırıyor. Yada bizim için ne anlanma geliyor.İşte bunukendimize
soruyormuyuz. Bence hayır! Çünkü; biz insanlar genellikle maddi olan şeyler ve davranışlara göre
hülküm verdiğimiz için,kendimizi güvenilir olarak ileri sürer,güvenilmez kişilerinde ne sebeple
güvenilmez olduklarına pek bakmayız.
Güvensizlik veren kişilere karşı bu duygumuzun değil,güvenilmez olanın hangi duyguylar içinde bu
duruma düştüğünü sorgulamalıyız. Tabii bunu önce kendimize sorarak başlamalıyız. Bana çevremde
bildik kişiler güvenir.
Ama ilk defa karşılaştığımız insanlar, bize güvensizlik duygusuyla bakarlar, bizde karşımızdakilere
aynı duyguyla bakmıyormuyuz. Peki nedir buna sebep olan diye kednimize sorup,kendi içimizde bu
soruya cevap bulabilirsek, karşımızdaki insaları da anlşama şansına sahip olacağız,neden o kişi
güvenilmez diye düşünüyoruz, İrdelemediğimiz için tabii ki;biz bir davranış ,ile güvenilmez
oluyorsak,muhakkak nedenler'imiz vardır. Karşımızdaki kişler içinde aynı şeyin geçerli olabileceğini
düşünmeyiz.Hep egomuzu okşayan ist düşünceler içindeyiz. Ancak bunları temizlemekle başarılı
olabiliriz.Siz bu soruyu kendinize sorun ve benim yazdıklarıma bir düşünce ekleyin.Bekliyorum.
saygılar...
Yer imleri