fikirlerinizi bekliyorum...
fikirlerinizi bekliyorum...
3. dünya savaşı amerika ve rusya arasında soğuk savaş olarak başladı zaten yani şuan içerisindeyiz fakat dünya üzerindeki kaynaklar kıt olduğu için her geçen gün daha da azalıyor ve bu ülkeleri karşı karşıya getiriyor çok yakın zamanda sıcak savaşın olacağına inanıyorum çünkü birçok millet artık teknoloji ve nufus bakımından en üst seviyeye ulaşmış durumda ve hayat her geçen gün daha da zorlaşmakta yeterince büyüklükteki bir kıvılcımın savaşın başlamasına sebep olacağına inanıyorum
cikti bile simdiki 3 . dünya savasi kafa ve zeka ile oluyor.bilim ve sanat,bir kuşun iki kanatı gibidir.bu iki kanadı kulanabilen toplumlar uçar ve özgür olurlar.uçamayanlar ise tavuk olur.tavuk toplum önüne atılan bir avuç yemi gagalarken,arkalrından yumurtalarının alındığından bile farkında omaz...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin.
Yaşamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir;akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur.
Yavuz yeşilin dediği gibi.
Ekonomi, teknik, bilim ve ilim ile savaş oluyor.
yarını bilmek Rabbime ait bir bilgidir. gaybı o bilir. sadece bir zan olarak söyleyeyim. hristiyanlar birbirine girdiği zaman 3. dünya savaşı çıkacak. müslümanlar ile hristiyanlar arasında bir savaş çıkacağını zannetmiyorum. çünkü tarihte yaşadığımız haçlı zihniyetinin günümüzdeki adı NATO oldu. 3. dünya savaşı inşallah yahudilerin başına patlar.
Yer imleri