Hadi arkadaşlar ne dersiniz üsteki arkadaşımıza dua edelim..
Hadi arkadaşlar ne dersiniz üsteki arkadaşımıza dua edelim..
Ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim, Olur ya... Kalp durur... Akıl unutur... Ben dostlarımı ruhumla severim, O ne durur, ne de unutur... " MEVLANA
ben başlatayım
"Ya Rabbi! Bana ne senin zikrini unutturacak, sana şevkimi söndürecek, seni tesbih ederken duyduğum lezzeti kesecek bir hastalık; ne de beni azdıracak, şer ve kötülüğümü artıracak bir sıhhat ver. Ey merhamet edenlerin merhametlisi! Merhametinle bu duamı kabul et." (Hz. Mevlana)"
Ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim, Olur ya... Kalp durur... Akıl unutur... Ben dostlarımı ruhumla severim, O ne durur, ne de unutur... " MEVLANA
bu güzel duaya amin demek düşer.
Allah hem dünya hemde ahiret saadeti nasip eylesin
AMİN..
ALLAH'IM!
MAL verdiğin zaman SAADETİMİ,
KUVVET verdiğin zaman AKLIMI
İKTİDAR verdiğin zaman BASİRETİMİ,
BELA verdiğin zaman İMANIMI,
NİMET verdiğin zaman MERTLİĞİMİ
GÜZELLİK verdiğin zaman İFFETİMİ,
ZORLUK verdiğin zaman SABRIMI BENDEN ALMA YARABBİM...
Alllah' ım sitemizdeki bütün üyelerimizi dostlarımzı kardeşlerimizi bütün kötülüklerden koru ..
Rabbim binbir günah ile kapina geldik, sana sigindim, sana dayandim, sanadir sarilisim, sanadir sevgim.Elimde sahadet karanfilleri, kalbimde pisman olmus bir cocukla önünde diz cöküyorum.Sen esirgeyen, sen bagislayan, sen affedensin, affet bizi Allah'im
AMİN..
Allah dualarınızı ve ibadetlerinizi kabul eylesin
Yer imleri